Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
DIANY COM SRL
Tip afacere: Producator
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
1996
Descrierea companiei
DIANY COM SRL este o societate avand activitatea de productie si distributie inghetata. A fost infintata in anul 1996 si astazi este un reper important in acest domeniu in Romania. Utilajele folosite sunt de ultima generatie si provin de la renumite firme din Europa. In procesul de productie se folosesc materii prime de cea mai buna calitate, si se respecta cele mai inalte standarde de igiena. Succesul DIANY este rezultatul maiestriei unei echipe profesioniste, si a unor standarde de calitate pe care le impune si le aplica continuu. Desfacerea produselor se realizeaza in judetele MM, SJ, SM, BH prin reteaua proprie de peste 2 000 de lazi frigorifice plasate in diverse magazine alimentare. Transportul se efectueaza cu 20 auto-speciale frigorifice, majoritatea noi - marca Mercedes Benz.
Limbi vorbite:
Romana
Nr. angajati: 
11 – 50
Cifra de afaceri: 
500.001 – 1.000.000 EUR
Descriere produse/servicii
Laptele, fructele, vanilia si ciocolata ne inspira sa creem prin produsele DIANY cele mai gustoase deserturi. Noi credem ca oamenii au nevoie de mici momente de rasfat in viata, de bunatati care sa ii faca sa zambeasca si sa-si linga degetele de placere! Avem o gama variata de ambalaje, gusturi si culori.
Avantajele companiei
Seriozitate si profesionalism. O gama variata de produse. Raportul pret/calitate, net superior. Reactie prompta in livrarea comenzilor. Capacitate tehnologica si logistica deosebita.